header bddesigns

PLANNEN EN DOELEN BEREIKEN

PLANNEN EN DOELEN BEREIKEN

PLANNEN EN DOELEN BEREIKEN

Ik en 'plannen'

Ik kan het mezelf altijd heel goed voornemen. Vanaf nu ga ik alles opschrijven. Notitieblokjes genoeg, de webshop ligt namelijk vol! Maar goed mijzelf kennende ben ik het een uur later alweer vergeten.
Voor mijn webshop heb ik een hele bubs doelen voor ogen, maar het is toch best moeilijk om die doelen waar te maken en hoe doe ik dat?

Begin dit jaar kocht ik 'werkboek voor een STRUCTUURJUNKIE IN SPE' van Cynthia Schultz, voor velen beter bekend als 'Miss Lipgloss'
Als er iemand structuur in haar leven heeft dan is het Cynthia wel. Enthousiast ben ik toen ook gelijk begonnen te lezen en werken in het boek. Best wel goed hoe je even met je neus op de feiten wordt gedrukt!
Begin Februari toen ik ziek thuis zat kwam ik op Instagram een post van Cynthia tegen over de 'Masterclass Structuurjunkie in Spe' Ik heb dan ook geen moment getwijfeld en een ticket gekocht voor 18 Maart in Zwolle. Het leek me dan ook super leerzaam en leuk om met 'soortgenoten' zo noem ik het maar even de tips en trics te delen om goed te leren plannen en met structuur te werken.

Afgelopen zondag was het dan eindelijk 18 Maart! S'ochtends vroeg opstaan en om 7:30 in de auto richting Zwolle. 

reacties op “PLANNEN EN DOELEN BEREIKEN

PLANNEN EN DOELEN BEREIKEN

Door CharlesBetty op vrijdag 31 augustus 2018 om 11:38

I want purchase a pair of footwear,but I don't know which webstore is far better.
Who can give me some advocate?

Plaats een reactie