header bddesigns

Betalen & Verzenden

Verzendkosten
De verzending binnen Nederland bedraagt €3,99 De verzending naar Belgie bedraagt 10,50. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de My Parcel PostNL-verzendkosten.
Alle pakketten die verzonden worden met My Parcel zijn traceerbaar. Zodra de eerste scan bij ontvangst op het postkantoor is gemaakt zal je een mail ontvangen met de traceercode.
Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en wordt jouw bestelling per brievenbuspost geleverd. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij BDDesigns tot het moment van bezorging aan de Koper, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Afhalen van je bestelling:
Woon je in Bolsward of omstreken dan is het vanaf nu mogelijk om je bestelling af te halen. Je bespaart hierbij je verzendkosten. Klik bij het afhandelen van je bestelling bij het Landen selectie menu op Afhalen. De tijd van afhalen wordt in overleg bepaald.

Betaling
Factuur / Bevestigings mail: De bevestigings mail die u ontvangt nadat de bestelling is geplaatst is gelijk uw factuur!
Geen mail ontvangen? Kijk ook even in de Spam/ ongwenste mail folder.
Vooruit betaling per bank: de gegevens hiervoor kunt u vinden op de factuur die u na uw bestelling in uw mailbox zult vinden. Geen mail ontvangen? Dan kan het zijn dat je mail in de Spam/ Ongewenste mail box is belandt
Paypal bij het afrekenen wordt je gelijk doorgestuurd naar het paypal betaal venster. Bij betaling met paypal wordt 0,75 extra in rekening gebracht.
IDEAL  is veilige, snelle manier van betalen. Bij betaling met iDeal wordt je doorgestuurd naar de veilige pagina van je eigen bank.

Verzending
Zodra de betaling is ontvangen zal de bestelling zo snel mogelijk worden verzonden. Dit gebeurt in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen.
Pakketjes worden verzonden met PostNL